Bergen

Nå starter et nytt kapittel i livet mitt. Jeg kjenner at jeg gleder meg sånn, og er virkelig klar for hva livet har å by på. Etter å ha stått litt fast i noen år, er vi endelig klar for å ta ting fem skritt videre. I begynnelsen av Juli flytter vi nemlig til BERGEN. Ikke den plassen jeg hadde sett for meg å flytte til, men jeg ser veldig fram til det. Har et stort behov for å komme meg bort fra Alta for en stund. Til en ny plass, starte litt på nytt. Jeg prøver å være litt realistisk og ikke tro at alt blir bra bare jeg kommer meg bort. For det kommer ikke til å skje. Her må jeg nok gjøre masse for at jeg selv skal få det slik jeg vil. Derfor tenker jeg å starte litt på nye blanke ark, leve masse og nyte livet. Gleder meg til litt bedre vær da, og det har jeg veeeeldig store forhåpninger om.

Alt jeg har sett for meg og planlagt inni hodet mitt, kommer nå til å bli annerledes. Vi får babyen våres på en helt ny plass med bare nye folk. Søstrene til Vermund bor i Bergen da, så vi blir ikke helt "alene". Jeg har hatt store bekymringer for at babyen vår kommer ut til en verden full av negativitet, stress, ulykkelighet. Det fortjener han ikke. Han fortjener at ting rundt han er stabilt, med lykkelige mennesker og håp for framtiden. Her i Alta har jeg havnet i en negativ sirkel som jeg ikke klarer å komme meg ut av. Håper og tror at dette er akkurat hva jeg trenger. Det føles iallefall slik nå, og det synes jeg er det viktigste. 

Har bare noen dager igjen å jobbe, så er det kun baby og flytting som skal konsentreres om. Da har jeg en hel måned på å finne litt ro, samtidig som jeg skal pakke å selge unna alt vi eier og har. Kanskje jeg får til å blogge litt også. Gleder meg til å skrive og ta de som vil med på reisen vår. Vi har så sinnsykt mye å se fram til det neste året, så mye nytt som skal skje. Veldig takknemlig for alle muligheter og for alt som skal komme. <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits