lenge siden

Hoh! Da havnet jeg inn her plutselig.. Med ingen aning om hva jeg skal skrive. Følte bare plutselig for å skrive et innlegg. Ser at det er noen nå og da innom for å se, skjønner at det ikke er flere, for å si det sånn. 

Fremtiden ser litt lysere ut for meg akkurat nå, har fått sluppet masse av det negative bort. Nå er det bare noen uker igjen, så er det kun flytting og baby som står på lista min. Gleder meg til å starte litt på nytt, sleppe bort alt det negative som har surret rundt i meg så altfor lenge. Vet jo at det kommer ikke til å skje av seg selv, så jeg må nok bare fortsette å stå på. Gjøre en innsats selv for at ting skal bli så bra som jeg vet de kan bli. Det er så mye nytt, ny plass, nye folk, ny innstilling. Åååh hvor jeg gleder meg.

Lille baby i magen har det bare bra. Var hos jordmor på Onsdag, og der var det ingenting å sette fingeren på. Vokser som han skal. Kjenner at det er litt tilvenning som skal til for å kalle "han", det blir så fort til "den". Men min baby er ikke noe "den". :-p

Da har jeg iallefall hørt ifra meg her, gleder meg til å blogge mer etterhvert. Når det skjer litt mer spennende ting i livet mitt enn det har gjort. Men tenker at jeg har masse fremover som jeg vil dele med de som vil følge med, så håper at statistikken går litt oppover etterhvert. :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits