usikker fremtid

Alt er bare rot! Føler at ingenting er som det skal være, og alt er så usikkert akkurat nå. Liker ikke å ha det sånn her. Jeg er en person som liker å planlegge og ha kontroll. Når jeg da ikke har det så blir alt kaos i hodet mitt. Verste av alt er at jeg vet at det ikke ordner seg med det første heller. Fikk et tips av min mormor for noen dager siden om å finne nordavind når den kommer, stille meg i den å rope å hyle alt jeg klarer. Og det er akkurat det som frister mest akkurat nå.

Jeg har ikke lyst å få en baby inn i alt kaos og usikkerhet. Jeg blir så frustrert av det her at jeg klikker snart i vinkel! Jeg blir så misunnelig når jeg ser alle andre mennesker og tenker hvor heldig de er som sikkert har alt i orden. Hus og hjem, baby, kjøretøy, økonomi osv. Da sitter jeg igjen med en følelse av at jeg er mislykket. Jeg har så mye forskjellige følelser inni meg, på samme tid. Stor glede over babyen våres, men samtidig så føler jeg at alt annet er dritt. Heldigvis er vi to om dette, jeg er så heldig som har Vermund. Vi har klart oss igjennom så masse helt fra starten av forholdet vårt, og jammen skal vi to klare oss videre <3 Uansett hva som kommer på vår vei.

Igår var vi hos jordmor. Ho spurte om vi ville høre hjertelyden, og det var jeg av en eller annen grunn ikke forberedt på. Så jeg ble litt bekymret, men selvfølgelig ville vi jo det. Vi ble forberedt på at vi ikke måtte bli redd hvis ho ikke fant den, og det kunne ta litt lang tid. Vææææ! Men da ho satt den greia på magen så fant ho den med det samme. Det var så deilig! De hadde også et lite ultralydapparat så vi fikk se litt bevegelser inni magen. Så det var jo en fin opplevelse oppi all annen usikkerhet.

Nå når solen er begynt å skinne så kjenner jeg at jeg gleder meg ekstra mye til sommeren. Sommer er min årstid <3 Håper vi får en fin sommer med masse fint vær og deilige sommerkvelder. Når sommer/høst kommer så gleder jeg meg alltid til vinter. Tenker at det blir så koselig med masse sne og mørke. Men når den kommer så er det jo aldri som forventet. Masse snø overalt, glatt, kaldt, regn. Nei fysj. Nå er det bare å se frem mot sommeren å håpe at vi er så heldig at vi kan få en fin en for en gangs skyld. En siste fin sommer før babyen våres kommer! Vi har jo så masse fint å se frem mot, håper ting kan ordne seg fortest mulig så vi kan se med glede mot fremtiden vår. Det er det eneste som betyr noe akkurat nå. For den eneste plassen vi skal nå, er inn i fremtiden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits