besøk

Dagene surrer og går. Tante Stine, Tage og Markus er på Altabesøk. Det er bestandig like koselig. Alle i familien samles og koser oss å spiser masse god mat og snop. Sånn veldig typisk når vi er med Tante Stine, da er det ingen som sulter. Søndag var vi i Bollo på tur, veldig koselig. Grille mat og være ute i den fine naturen våres. Igår gikk vi tur før jobb, men med en megasprø Zara. Var ikke langt ifra at jeg ga bort hele hunden. Men tror vi er blitt venner igjen, vi får se om ho oppfører seg idag. 

Innimellom blir det også besøk til min kjære Bestefar. Han har kreft, så nå er det bare å besøke han mens vi ennå har muligheten. Kreft er noe hersens dritt. Så urettferdig. Bestefar kunne ennå hatt mange gode år sammen med familien sin.

Kjenner hver dag at jeg har så lyst til å skrive et innlegg. Men kommer ikke på hva jeg skal skrive om. Orker ikke sånn der idag har jeg gjort det å det nå skal jeg gjøre det også skal jeg sove, osv. Også kjenner jeg litt på det at om det i det hele tatt er noen som leser her. Ser jo at det er litt sideklikk her, men vet jo ikke om det er kjentfolk eller om det bare er randoms som klikker seg inn her. Men det er jo meg selv som har valgt det da jeg ikke har "offentliggjort" bloggen helt. Skal nå prøve og fortsette om ikke det miste for meg selv. Fint å se tilbake på. Blir nok også litt gravidesnakk etterhvert om dere vil det eller ikke. 

 
 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits