litt syk

God kveld fra sofakroken!
Her har jeg ligget i noen dager. Er desverre blitt syk, nå på tredje dagen. Slapp i formen, vondt i hode og kropp. Kjenner at det føles litt meningsløst å ligge her når det er kaos rundt meg i huset. Når jeg først skal ligge hjemme på dagene så kunne jeg heller tenkt meg å få ryddet og vasket litt her. Men det får bare vente. Rart hvor mye rot to mennesker og en hund kan lage. Ikke nok med at jeg å Vermund roter, men Zara kommer daglig opp i stua med skitne sokker og truser... I tillegg til alt søppelet ho sitter å river i biter.

Tross sykdom så måtte jeg på min første svangerskapskontroll igår. Måtte vente i nesten 1 time på venterommet, og det var grusomt. Hadde så ondt i hele kroppen at jeg hadde lyst å skrike litt. Trodde jeg skulle svime av en stund, så skulle gå på bade å drikke litt vann. Fikk sjokk da jeg så meg i speilet. Helt mørk rundt øynene, og kritthvit ellers. For uvitende så jeg sikkert dopa ut. Men, greit å få den timen overstått. Var selvfølgelig så sent på dagen at vi ikke nådde å ta de prøvene jeg skulle ta, så da måtte jeg komme tilbake idag tidlig. Fikk også beskjed om at jeg måtte ta glukosebelastning, og det har jeg hørt var grusomt. En veeeeeldig søt sukkerdrikk som jeg måtte drikke på noen minutter, forferdelig kvalmende. Fikk kun drikke en slurk med vann før jeg tok den, og en liten etter. Måtte faste i timene før man skulle ta den, også måtte jeg sitte i to timer på venterommet før de skulle ta ny blodprøve. Det gikk heldigvis greit. Var nær ved å spy flere ganger, men testresultatet var fint så da er det bare å være fornøyd. 

Var akkurat ute og henta Zara, kjenner jeg blir forferdelig sliten av den hunden i blant. Ho har et lite tisseproblem! Når ho er redd så tisser ho, når ho er glad så tisser ho, hver gang ho møter nye folk så tisser ho. Så nå når jeg tok henne inn så tisset ho fordi ho ble så glad, så sprang ho inn i stua og fikk skikkelig tulltak, springer frem og tilbake i hele stua under alle bord og stoler. Så skal jeg ha henne til å stoppe, men det var vanskelig. Måtte tilslutt ta tak i ho for at ho skulle stoppe, da tissa ho IGJEN!! nmja#@mfkd2&€# Hvis det er noen som har hund og har tips til hvordan vi kan kvitte oss med problemet så hadde jeg blitt veldig glad. Har hørt fra flere at det må bare vokses av. Men jeg kjenner at tålmodigheten blir mindre og mindre for hver gang det er ny tisseepisode. Og det er hver dag.

Hoj, det ble plutselig en ganske lang tekst her. Skal runde av her nå å se om jeg finner meg noe å spise. Det er ikke veldig mye mat i hus, og jeg ER så lei av å spise brød til et hvert måltid. Ikke orker jeg å lage meg noe mat alene heller. Drukket to glass med oboy til middag foreløpig, kjenner magen rumler etter noe mer mettende.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits