evig hårprosjekt

Er vel ikke noe nytt at folk ser meg med ny farge på håret. Det farges titt og stadig, jeg er nesten blitt avhengig av forandring. Ikke nødvendigvis fordi jeg må ha forandring, men jeg føler meg aldri fin nok. Enten fører fargen med seg mye styr, eller så må jeg bare ha litt forandring så jeg kanskje føler meg litt finere. Akkurat nå har jeg mørkebrunt hår, men på onsdag venter en ny frisørtime. Da blir det noe helt nytt igjen. 

Det er nesten litt frustrerende, fordi jeg vet at jeg ikke kommer til å bli fornøyd uansett. Kanskje i noen uker-mnd, så er det påan igjen. Vet nok selv at det er mer en håret som må gjøres noe med, det er jeg helt klar over. Men det er så vanskelig å jobbe med de riktige tingene, men det er der jeg må begynne. Har noen andre ting som opptar mye av tankene min for tiden, som gjør selvtilliten min enda dårligere, og som gjør at jeg ikke helt klarer å konsentrere meg om de riktige tingene. Håper at ting ordner seg fort, slik at jeg kan jobbe med meg selv og fremtiden min. For det er dit jeg skal. 

Føler at det blir litt mye negativt her på bloggen, men sannheten er at hverdagen min ikke er så fin for tiden. Og jeg kommer ikke til å skrive om alle de fine tingene når det er så mye negativt som opptar tankene mine. Her får dere sannheten, så får du velge selv om du vil lese. 

 
Her var meg med rosa hår i sommer. Likte det egentlig veldig godt, men måtte farge det ganske ofte og jeg mistet en del hår når jeg farget det med en sånn fargekur. Men det blir nok helt sikkert rosa en gang i fremtiden også :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits